Affiliate aanraders

Ik ben inmiddels 6 maanden onderweg in mijn avontuur op zoek naar financiële onafhankelijkheid en dat doe ik natuurlijk met de beste bedrijven/sites/hulpmiddelen. Ik wil graag dat iedereen hier van kan profiteren en daarom ga ik hier 'Affiliate links'  delen waar jullie gebruik van kunnen maken. Ik raad alleen bedrijven/sites/apps/producten aan die ik zelf gebruik en waar ik tevreden over ben.

Vind jij mijn blog nou tof en wil je mij graag steunen? Maak dan zeker gebruik van onderstaande links vol voordelen voor jullie en een leuke commissie voor mijzelf. Ik ben hier juist heel open over omdat transparantie en vertrouwen erg belangrijk is, op elk vlak. Met jullie support kan ik deze blog blijven schrijven en hier meer tijd aan besteden om jullie wegwijs te maken in het avontuur naar financiële onafhankelijkheid!

 

www.madelonvos.nl

Wil jij alles leren over de Bitcoin en de cryptowereld in het algemeen? Meld je dan aan bij Madelon Vos! Hier leer je alles met betrekking tot crypto, zowel fundamentele als technische analyses en alles wat jij maar moet weten om een mooie start te maken in de crypto wereld! Ik heb de cursus zelf ook gevolgd en ik raad het iedereen aan die interesse in crypto heeft! Ik ben daarom ook blij dat ik mag aankondigen dat ik sinds kort affiliate partner ben van Madelonvos.nl! Gebruik mijn affiliate code zodat je kan beginnen aan de Gratis introductie cursus. Bevalt dit? Dan kan je doorpakken met nog 2 (betaalde) cursussen die veel dieper ingaan op de fundamentele en technische analyses van crypto en Bitcoin in het speciaal!

Met de code: kortingscode10 krijg je 10% korting op de cursussen

De link: https://madelonvos.nl/gratis?ref=Depassievestudent


Peaks:  JESSE5W4V

Dit is de eerste app waar ik gebruik van heb gemaakt aan het begin van mijn avontuur en nog steeds maak ik graag gebruik van Peaks. De app is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en enorm handig voor de beginnende belegger die eigenlijk nog geen idee heeft hoe de markt werkt en waar je in zou kunnen beleggen.

Als je ervoor kiest om mijn code te kopiëren en in te vullen in de Peaks app dan ontvang jij € 5,-  belegtegoed en ik ook!

 


Bitvavo: https://bitvavo.com/?a=A46CF55B1E

Risicospreiding is in mijn ogen erg belangrijk daarom heb ik mij bij een tweede crypto broker ingeschreven. Je weet maar nooit wat er met een account kan gebeuren. Dit ook omdat deze broker een grotere selectie crypto valuta aanbiedt waar men in kan investeren. Ik ben nu een aantal maanden bij Bitvavo en ik ben zeker tevreden over deze broker. Betrouwbaar, overzichtelijk en ook redelijk snel met uitbetalen naar mijn rekening. Een extra plus van deze broker vindt ik de optie om 2FA  (2 factor authentication) te kunnen gebruiken. Dit zorgt voor een extra beveiliging bovenop het wachtwoord. 2FA is een app die men kan downloaden waarna je bij het inloggen naast je gebruikersnaam en wachtwoord ook een code moet invullen die de app maakt. Deze code veranderd elke 30 seconden om het nog veiliger te maken.

Mocht je kiezen voor deze link dan hoef je over de eerste € 1000,- geen handelskosten te betalen en ontvang ik 15% commissie op je transacties. Dit gaat niet ten koste van jouw investering maar dit is puur een extraatje voor mij. Jij kan dit zelf natuurlijk ook weer doen met je vrienden, familie en kennissen.