Affiliate aanraders

Ik ben inmiddels 6 maanden onderweg in mijn avontuur op zoek naar financiële onafhankelijkheid en dat doe ik natuurlijk met de beste bedrijven/sites/hulpmiddelen. Ik wil graag dat iedereen hier van kan profiteren en daarom ga ik hier 'Affiliate links'  delen waar jullie gebruik van kunnen maken. Ik raad alleen bedrijven/sites/apps/producten aan die ik zelf gebruik en waar ik tevreden over ben.

Vind jij mijn blog nou tof en wil je mij graag steunen? Maak dan zeker gebruik van onderstaande links vol voordelen voor jullie en een leuke commissie voor mijzelf. Ik ben hier juist heel open over omdat transparantie en vertrouwen erg belangrijk is, op elk vlak. Met jullie support kan ik deze blog blijven schrijven en hier meer tijd aan besteden om jullie wegwijs te maken in het avontuur naar financiële onafhankelijkheid!

 


Peaks:  JESSE5W4V

Dit is de eerste app waar ik gebruik van heb gemaakt aan het begin van mijn avontuur en nog steeds maak ik graag gebruik van Peaks. De app is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en enorm handig voor de beginnende belegger die eigenlijk nog geen idee heeft hoe de markt werkt en waar je in zou kunnen beleggen.

Als je ervoor kiest om mijn code te kopiëren en in te vullen in de Peaks app dan ontvang jij € 5,-  belegtegoed en ik ook!